top of page
Luke Elliot.jpg

Amerikanske, men nå Oslo bosatte Luke Elliot er et navn som vi alle sett mye av i presse, radio og TV de siste årene. Luke, som opprinnelig kommer fra New Jersey, ble oppdaget av den norske journalisten Eirik Mosveen i USA. Etter det dro Luke til Norge, og resten er historie: Utsolgte turneer, tre kritikerroste studioalbum og en evig lojal fanskare. Luke har fortryllet det norske publikummet med sin kraftfulle stemme og karismatiske scenetilstedeværelse.

Nylig ga Luke ut sitt nye album "Let 'em All Talk", et album som har fått ros av både journalister og fans. Som Dagbladet skrev om albumet: "For noen av dere er han kanskje bare 'han pianisten og vokalisten' i en festscene i tv-serien 'Exit', men svært mange har etter hvert fått ørene opp for mannen med den mørke og 'hjemsøkte' stemmen - både i Norge og resten av Europa. Amerikaneren Luke Elliot (39 neste måned) har bodd i Norge noen år nå, og har på få år klart kunststykket å lage tre meget gode studioalbum pluss et livealbum. Sist helg kom 'Let'em All Talk', der han følger opp på grandiost vis."

Vi i Langs Akerselva har vært fans av Luke siden vi først hørte om ham i 2016, og da vi hørte hans siste album "Let 'em All Talk", visste vi med en gang at han vil være en perfekt artist på hovedscenen i 2023. Luke er en liveartist som vil berøre dere alle når hans ærlige og vakre stemme ekkoer kraftig under broen i Nydalen den 18. august!

Kjøp fredagspass HER

 

bottom of page