top of page

lør. 21. mai

|

Parkteatret

Sassy 009 – Releasekonsert | Pres. av Langs Akerselva

Sassy 009 inviterer til releasekonsert for sin siste mixtape-utgivelse, «Heart Ego», på Parkteatret 21. mai! Kjent for sine mørke og hardere lydlandskap, viser Sassy 009 igjen at hun ikke lar seg temme av definisjoner!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Sassy 009 – Releasekonsert | Pres. av Langs Akerselva
Sassy 009 – Releasekonsert | Pres. av Langs Akerselva

Tid og sted

21. mai 2022, 20:00

Parkteatret, Olaf Ryes plass 11, 0552 Oslo, Norway

Om arrangementet

Oslo-baserte Sassy 009 ble i 2018 omtalt som et av Norges mest lovende musikkprosjekter, og ble spådd en internasjonal karriere, da prosjektet vant prisen for «Årets stjerneskudd» under by:Larm-festivalen. Sassy 009 har mottat en rekke nominasjoner for både debuten, «Do You Mind EP», og andreplata, «KILL SASSY 009» fra 2019.

Sassy 009 sprenger sjangermessige grenser med sitt eksplosive og forføreriske lydbilde – i en harmonisk kombinasjon av pulserende techno, pustende scandipop og hyper R&B.

Sunniva Lindgaard forteller følgende om mixtapen «Heart Ego», som ble sluppet 22. oktober:

«Jeg prøver å romme både store og små følelser i musikken min, men jo bedre kjent jeg blir med meg selv, desto mer åpenbarer det seg for meg at følelser ofte havner i konflikt med hverandre uansett. Og jeg synes det er intenst når én drivkraft står helt i kontrast til en annen… Indre splittelse! Det er ‘Heart Ego’ i et nøtteskall.. Et slags lekent metablikk på meg selv. Men først og fremst en mixtape som viser hva min musikalske signatur er i dag.»

Pris:

Billetter 260,- + avg. i salg via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.no/event/678435 

18-års aldersgrense 

Tider:

Dørene åpner kl. 20.00

Foto: Jaqueline Landvik

Dele dette arrangementet

bottom of page