top of page

søn. 21. aug.

|

Nordre Aker

Langs Akerselva presenterer: Familiedagen i samarbeid med Avantor & NPRO

Langs Akerselva presenterer: "Familiedagen" i Nydalen i samarbeid med Avantor og NPRO.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Langs Akerselva presenterer: Familiedagen i samarbeid med Avantor & NPRO
Langs Akerselva presenterer: Familiedagen i samarbeid med Avantor & NPRO

Tid og sted

21. aug. 2022, 13:00

Nordre Aker, Gjerdrums vei 10D, 0484 Oslo, Norway

Om arrangementet

ARTISTER:

  • 'Silja Sol- Mikke Pus’ dagbok': 

Den 6.mars 2020 gav Silja ut sin fjerde fullengder «På Ekte» med singlene «Superkresen» og «Løgneren» som var å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig siden høsten 2019. Hvor hennes to første album «På Hjertet» og «Væremeh» hadde én fot i visepopen og én vandrende mellom punk, pop og rock, er Siljas to siste album «Ni Liv» (2017) og «På Ekte» alternativ synthpop med Siljas kjente, kjære og særegne tekster. For «Ni Liv» vant Silja Sol også en velfortjent Spellemannpris i kategorien «Indie».

Forestillingen er bygget rundt dagboken til Mikke Pus som rømmer hjemmefra og skildrer hans reise gjennom skog og over fjell, og alle skapningene han møter på veien. Mikke sitt eneste ønske er å finne venner som vil inkludere han i deres flokk. Med musikk og historiefortelling tar Silja Sol publikum med på en engasjerende og fengslende reise.

  • Louien:

Indie folk-artisten Louien er igjen klar med vakker, ny musikk der hun går stadig mer indie, og toner ned folken. Fuzzete gitarer og et storslått lydbilde er i ferd med å erstatte de lavmælte visene fra tidligere.

  • Cupid Girl:

Cupid Girl slapp sin debut EP Stages Of Healing den 29. April. Frem til da har hennes tidligere singler fått omtaler over landets grenser, deriblant hennes andre singel “You couldn't get enough” ble kalt indiepop-hymnen for de unge. EP-en Stages Of Healing gjenspeiler Cupid Girls prosess av å bearbeide følelsene rundt et brudd inntil hun klarer å akseptere situasjonen.

  • Lokøy:

For bare et par år siden var Lasse Lokøy mest opptatt med å turnere med Sløtface og bygge opp egen produsent- og solokarriere. To år senere har han plutselig hatt en finger med i spillet med artister som Daniel Kvammen, girl in red og GABIFUEGO samt samarbeidet med talenter som Uffie, Andreas “Axident” Schüller og Mikhael Paskalev. For å nevne noen.

Med tonnevis av variert og spennende musikk i bagasjen ble målet for 2020 å samle sine egne favoritter til et variert, eklektisk debutalbum. Fullengderen ble døpt ‘badminton’ etter et av tittelsporene som beskriver et bånd som forsterkes mellom far og sønn gjennom idrett.

  • Bård Berg:

Bård Berg er en Oslo-basert produsent og artist som er på vei til å etablere seg som et hett navn både som produsent, trommis, DJ og artist innen den elektroniske scenen i Norge.

Det nyste albumet “Oslo beats Vol II” er allerede spådd til å bli en fremtidig norsk klubbklassiker. Med sitt innovative uttrykk blander han house og hip-hop-inspirert beats med sin jazz-skolerte bakgrunn.

  • The SverreSverre:

Kanskje har du hørt sangene hans på NRK Radio Super? Kanskje han har vært på skolen din og spilt for deg? Ikke? Da har du sjansen til å høre sanger om trær som skal høgges - eller ikke høgges, om pappaem til Terje som flytter til Sverige, om at mammaer har mammaer og om mye mer. The Sverre Sverre er de to erfarne musikerne Sverre Thorstensen og Birger Mistereggen.

AKTIVITETER:

  • Silent disco Club:

Silent Disco er Discotek uten store høytalere, alle deltakere har på seg hodetelefoner og kan ofte velge mellom en eller flere DJs som spiller likt fra en scene. Hodetelefonene som du bruker kan du da velge hvilken frekvens/DJ du ønsker å danse til. Det er også ofte brukt med ett band på scenen, dette gjør det til en spesiell og spennende atmosfære. Tenk deg selv når du tar av deg hodetelefonene, så hører du alle synger og ingen musikk fra store høytalere mv.

Fri alder!

*Det er servering av et rikt tilbud mat og drikke, og vi har et eget lek- og avslapningsområde med kunstgress og turnmatter i spikerparken på nedsiden av den store scenen under broen!

Billetter ute nå via ticketmaster.no! 🧜‍♀️

Dele dette arrangementet

bottom of page